Autor: Informer.rs

12.03.2022.

08:43

Foto: Starsportphoto

Sport

ODAHNULI U HUMSKOJ! Natho nije TEŽE POVREĐEN, ali...

Veliku radost navijačima Partizana doneo je Bibras Natho kada je u 15. minutu savladao Bijlova i doneo prednost crno-belima protiv Fejenorda. Ipak, Izrealac se tom prilikom povredio i umesto da slavi gol ekspresno je tražio izmenu. 

Nakon meča, Natho je rekao da se ne oseća dobro što je zabrinulo navijače, ali je situacija sada daleko bolja. Kako prenosi "Žurnal", magnetna rezonanca pokazala je da je reč o lakšoj povredi, te da Aleksandar Stanojević može da odahne. 

Natho će morati da propusti duel protiv Napretka u nedelju, ali se očekuje da se odmah nakon toga stavi na raspolaganje treneru Stanojeviću. Pitanje je samo da li će „šestica“ crno-belih ići u Roterdam na revanš sa Fejenordu. Sve je izvesnije da će Izrealac dobiti poštedu sa revanš meč Lige konferencija, a da će stručni štab pokušati da ga "oporavi" za susre sa Radnikom u Surdulici. 

Informer

Ove sezone Natho je propustio sedam utakmica na dva fronta. Partizan bez njega nije uspeo da pobedi Floru (0:1) i Anortozis (1:1) u Evropi, dok je na domaćoj sceni dobio svih pet mečeva: Vojvodinu (4:1), Voždovac (3:0), Novi Pazar (2:0), Metalac (3:0) i Kolubaru (1:0).