Autor: Informer.rs

19.03.2022.

22:04

Foto: Starsportphoto

Sport

OGROMAN PROBLEM ZA PARTIZAN - MADAR I KOPRIVICA POVREĐENI! Obradović ne zna kakvo je stanje!

Najbolji kod Partizana bili su Kevin Panter sa 20 poena i Zek Ledej sa 15 poena i 11 skokova. Pratili su ih Balša Koprivica sa 10 poena i četiri skoka i Jam Madar sa 10 poena i šest asistencija.

Kod Igokee bolji od ostalih bili su Antabia Voler sa 19, Nikola Tanasković sa 16 i Dešon Stivens sa 13 poena.

- Utakmica je, po početku, bila slična kao u Laktašima.Oni su tim koji menja odbranu, pokušavaju stalno da uvedu protivnika u kontra ritam. To su uspeli u prvoj četvrtini, promenili smo to u drugoj, rastrčali smo se, čitali njihovu odbranu i to je, uz početak drugog poluvremena kada smo napravili razliku, bio ključ. Oni se nikada ne predaju, probali su da se vrate. Čestitke igračima i hvala navijačima na sjajnoj podršci - jasan je Željko Obradović. 

Informer

Trener Partizana ima razloga za brigu budući da je Balša Koprivica igru napustio u trećoj deonici, dok je Jam Madar zbog udrca u koleno završio sa deset poena. 

- Doktor Moma je rekao da je u Balša u redu, ispratićemo kako će biti kada se bude "ohladio", misli da nije ništa ozbiljno. Madar je dobio udarac u koleno na kraju, ispratićemo i to, videćemo šta i kako je - zaključio je trener crno-belih.