Autor: Informer.rs

30.03.2022.

17:37

Foto: Starsportphoto

Sport

KUVA SE TRANSFER U HUMSKOJ! Partizan spremio UGOVOR za OVOG igrača! Želi ga po SVAKU CENU!

Pre tačno sedam dana Partizan je potvrdio produženje ugovora sa golmanom Nemanjom Stevanovićem, ali u Humskoj ne žele da se zaustave samo na tome.

Prioritet crno-belih na letnjoj fudbalskoj pijaci je nastavak saradnje igračima koji ističu ugovori, bez obzira na ishod u Superligi Srbije, a prvi među njima je Slobodan Urošević.

Levi bek Parnog valjka je, kako "Telegraf" saznaje, velika želja sportskog sektora i stručnog štaba na čelu sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, pa će Partizan po svaku cenu želeti da zadrži iskusnog defanzivca u svojim redovima.

I laicima je jasno da Urošević nema konkurenciju na svojoj poziciju. I u trenucima kada su njegovi konkurenti na ovo mesto Ivan Obradović i Rajko Brežančić bili fit, nisu mogli da mu pariraju. Slobodan je bio standardan u startnoj postavi.

Informer

 

Zato je potpuno logično što crno-beli žele da zadrže igrača koji je već tri godine u klubu, adaptiran je, uigran, bitan u svakom planu stručnog štaba i sve deluje kao priča sa srećnim krajem, ali nije to jedostavno, jer i sam Urošević ima planove.

Njegove ambicije vezane su za inostranstvo, što je Urošević najavio početkom februara, pretposlednjeg dana zimskih priprema u Turskoj.

U Partizanu sam pune tri godine i negde postoji želja da se u dogledno vreme ponovo okušam u inostranstvu. Bio sam kratko u Belgiji, ali nije to bilo to, ništa mi se nije poklopilo. Imam 27 godina i voleo bih da pokušam još jednom da se dokažem i van granica Srbije. Ipak, prioritete sam postavio na neki logičan način. Želja mi je da osvojim titulu sa klubom, pa i ako već idem da odem srećan i ponosan na saigrače i sebe lično, kao šampion, da zaokružim najlepši period u karijeri na najbolji mogući način - pričao je Slobodan Urošević, nagoveštavajući mogući epilog.

U dosadašnjem toku sezone, Slobodan Urošević je odigrao 38 mečeva, upisavši po četiri gola i asistencije.

Ipak, njegov ostanak je imperativ uprave Partizana, budući da njegove alternative gotovo i ne postoje. Jer je Stanojević tokom zimskih priprema precrtao Rajka Brežančića i na kraju sezone sigurno odlazi iz Humske, dok je Obradović učestalo zbog povreda van stroja, te ne predstavlja garanciju crno-belima da se upuste sa takvom idejom u borbu na tri fronta.