Autor: Informer.rs

01.04.2022.

16:49

Foto: Starsportphoto

Sport

ŽELJKO IH JE "RAZBIO" NAKON PORAZA! Ispovest Alena Smailagića!

Poraz od Cedevita Olimpije značajno je umanjio šanse Partizana da mogu do prvog mesta u doigravanju, te prednosti domaćeg terena kroz čitav plej-of. Ipak, one još uvek postoje i nema sumnje da će klub iz Humske pokušati da se domogne prve pozicije posle regularnog dela sezone. 

Nema sumnje da su crno-beli poljuljani nakon poraza, pogotovo što su tokom većeg dela utakmice protiv Olimpije vodili. U subotu će Partizan imati i priliku da se iskupi budući da će u Pioniru dočekati Mornar iz Bara. 

Informer

Centar Partizana Alen Smailagić govorio je pred utakmicu sa Baranima, a dotakao se i perioda posle poraza od Cedevita Olimpije. 

- Mornar je jako nezgodna ekipa. Treba da se pripremimo, posebno nakon poraza od Cedevita Olimpije. Tu je Željko kao iskusan trener koji će da nas stavi na mesto i priprema. Imali smo malo nezgodniji trening posle poraza da se ne opustimo i da ne dozvolimo da nešto izmakne kontroli. Imali smo naporan rapsored, iskoristili smo pauzu i da se malo odmorimo i sada idemo dalje - rekao je Smailagić.