Autor: Informer.rs

06.04.2022.

23:17

Foto: Starsportphoto

Sport

GROBARI SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALI! Partizan SAZNAO protivnika u osmini finala Evrokupa! Ovo su POTENCIJALNI rivali do FINALA!

Kanariskim ostrvima gde je Gran Kanarija dočekala Veneciju. Gostima je trebala pobeda da se domognu šestog mesta i izbegnu ekipu Željka Obradovića, dok je domaćin već imao obezbeđeno prvo mesto u Grupi B.

Italijani su napravili iznenađenje i zakazali okršaj sa Metropolitanom u osmini finala, poslavši Bursu u Beograd na duel Partizanu- 76:69.

Tim mečom završeno je takmičenje po grupama Evrokupa u sezoni 2021/22. Ujedno, dobili smo i sve parove osmine finala, ali i kostur čitave eliminacione faze.

Informer

 

Partizan će u Beogradskoj areni najpre dočekati ekipu Dušana Alimpijevića, a ukoliko je savlada igraće sa boljim iz duela Cedevita Olimpije - Turk Telekoma - takođe na svom terenu. Parni valjak igra protiv Burse 20. aprila.

Napravljen je i kostur celog takmičenja, pa se već zna da ako prođe Bursu, Partizan u četvrtifnalu ide na boljeg iz duela Cedevita Olimpija - Turk Telekom, dok bi u polufinalu išao na pobednika iz mečeva Gran Kanarija - Slask/Andora - Budućnost.

PAROVI OSMINE FINALA EVROKUPA

19. april

Huventud - Ulm

Virtus Bolonja - Lijetkabelis

Metropolitan - Venecija

Valensija - Hamburg

20. april

PARTIZAN - BURSA

Gran Kanarija - Šlonsk

Andora - Budućnost

Cedevita Olimpija - Turk Telekom