Autor: Informer.rs

08.04.2022.

13:56

Foto: Starsportphoto

Sport

U PARTIZANU ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE! Ljubimac GROBARA u Humskoj još DVE GODINE!

Defanzivac Slobodan Urošević igra sve bolje, trese meže rivala, a sjajne partije obradovale su sve u crno-belom taboru! Dve strane su se dogovorile da se saradnja produži do leta 2024. godine - javlja Telegraf

Ipak, ukoliko se pojavi klub zainteresovan da kupi levog beka Partizana, Urošević bi verovatno dobio zeleno svetlo kluba, s obzirom na to da je na crno-beloj strani Topčiderskog brda od januara 2018. godine.

Informer

isa

U poslednje dve sezone je postao nezamenjiv uz levu aut liniju, pogotovo što se Ivan Obradović više puta povređivao otkako se vratio u Partizan, a Rajko Brežančić se nije nametnuo treneru Aleksandru Stanojeviću, koji mu nije pružio šansu na terenu.

Slobodan Urošević, nekadašnji zlatni orlić sa Evropskog prvenstva u Litvaniji, je za nešto više od četiri godine koliko je član crno-belih odigrao je 146 utakmica na svim frontovima, postigao devet golova, dok je za 11 asistirao.

Informer

 

Treba reći da su na spisku igrača sa kojima crno-beli pregovaraju o nastavku saradnje, a kojima u junu ističu ugovori Bibars Natho, Miloš Jojić, Igor Vujačić, Lazar Marković, Lazar Pavlović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić...