Autor: Informer.rs

16.04.2022.

20:25

Foto: Starsportphoto

Sport

/OCENE/ MENIG HAUBICA, TERZIĆ TRAGIČAR! Mladi napadač promašio pobedu i lidersku poziciju za Partizan!

Iako su izabranici Aleksandra Stanojevića bili bliži trijumfu, mreže su mirovale do samog kraja! 

Zvezda nakon ovog meča ostaje na plus dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Informer

 

Fudbaleri Dejana Stankovića u narednom kolu sa TSC-om u Bačkoj Topoli, dok Partizan dočekuje Čukarički. Ti mečevi su na programu 20. aprila.

Informer

 

OCENE:

Nemanja Stevanović- Priznao je i sam pouzdani čuvar mreže da nije imao posla na ovom derbiju, pa samim tim izostaje i ocena! Najvažnije za njega je da je mreža ostala mirna!

 Aleksandar Miljković 7- Dobro je odradio posao bek crno-belih na ovom meču!

 Nemanja Miletić 7- Bio je na visini zadatka štoper gostujućeg tima! U prilog tome govori i to da su indisponirani bili napadači crveno-belih!

Informer

 

Igor Vujačić 7- Isto važi što i za Miletića! Siguran, dominantan, nije dopustio Ohiju, Pavkovu, Ivaniću i ostalima da ugroze Stevanovića...

Slobodan Urošević 6- Već u 7. minutu je imao očigledne probleme sa povredom leve noge te je Aleksandar Lutovac već tada počeo sa zagrevanjem. Nije izdržao levi bek, kojeg je na poluvremenu zamenio nekadašnji fudbaler Rada.

Saša Zdjelar 7- Odradio je Zdjelar dobar posao, borio se do poslednjeg atoma snage!

Marko Jevtović 7- Borio se, trpeo udarce, nekoliko puta završio na zemlji po nekoliko minuta... 

Informer

 

Nikola Terzić 6 - Promašio najbolju šansu za Partizan u prvom poluvremenu! Ko zna kako bi se odvijao meč da je mladi napadač bio precizan iz sjajne prilike koju mu je stvorio Menig! Mogao je da bude junak, ovako će verovatno imati besanu noć...

Miloš Jojić 7 - Pretrčao je jedini preko 3 kilometara za 24 minuta, a kada je izašao u 73. minutu bio je jedini igrač u crno-belom taboru koji je prešpartao 8,5 km!  Radio je lalvovski posao Jojić i obavio dobar deo posla pre nego što ga je zamenio Marković! Nije dao Dragoviću da diše i propisno ga je namučio! 

Kvinsi Menig 7,5 - Najbolji pojedinac Partizana! U 25. minutu je na tacni poslužio mladog Terzića koji je šutirao nebu pod oblake! Pravio je Menig probleme odbrani crveno-belih, a u 69. minutu je sjajno šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je Borjan bio spreman i dobrom intervencijom je loptu prosledio u korner posle kojeg nije bilo povoda da ponovo reaguje!

Informer

 

Rikardo Gomeš 6- Ispod svog nivoa! Mnogo se očekivalo od njega, a bio je praktično nevidljiv...

Igrali su još: 

Aleksandar Lutovac 6,5 (od 45. minuta) Korektno je odradio posao nakon što je zamenio Uroševića

Lazar Marković (od 73. minuta) Nedovoljno vremena za konkretan učinak

Bibras Natho (od 85. minuta) Nedovoljno vremena za konkretan učinak