Autor: Informer.rs

10.05.2022.

22:22

Foto: Starsportphoto

Sport

NE ZNA NI KO IGRA U FINALU! Pantera NE ZANIMA Evrokup! Evo na šta UPOZORAVA pred revanš (VIDEO)

Posle eliminacije od turskog tima, Kevin Panter je otkrio da ni ne prati takmičenje u Evrokupu, kao i da ne zna da će se Virtus i Alimpijevićev tim boriti za pehar u finalu.

- Ne, gledam Evroligu, ali posle poraza ne gledam Evrokup, da budem iskren. Ne zanima me ko igra - kategoričan je Panter.

Osvrnuo se potom na trijumf nad Podgoričanima.

- Velika i važna pobeda za nas. Morali smo da reagujemo i zatvorimo utakmicu, da ostanemo fokusirani do kraja - istakao je košarkaš Partizana, naglasivši da mu je poraz od Turaka teško pao:

- Bilo je teško, bili smo sje**ni, baš baš mnogo, najviše u mojoj karijeri. Ali, život ide dalje, moraš da nastaviš. Vratili smo se, ostavili sve iza nas  i fokusiramo se na ono što je ispred nas. Ima tako mnogo negativnih stvari. Mi radimo, vežbamo,provodimo vreme u teretani - nije krio razočaranje ljubimac Grobara.

Priznao je da su mu stizale negativne poruke posle šokantnog ispadanja.

- Da, naravno. Mnogo negativnih komentara sam dobio u porukama, celokupna atmosfera bila je jako loša posle meča. Niko nije želeo tu pobedu više od nas. Spremali smo se, radili i trenirali za to. Naravno da smo hteli da pobedimo. Posle svega nisam uzimao telefon neko vreme.

Prokomentarisao je i naredni meč koji se igra u Podgorici:

- Moramo da izbacimo amplitude u našoj igri, da nastavimo da igramo našu igru. Oni će pogađati šuteve, profesionalci su pokušaće da poprave utisak. Mi moramo da budemo dobri kao u drugom poluvremenu, da ostanemo čvrsti i zadržimo ritam - istakao je Kevin Panter.