Autor: Informer.rs

28.05.2022.

16:10

Foto: Starsportphoto

Sport

U PARTIZAN SPREMAJU REVANŠ ZVEZDI! Ovo smo SKUPO platili!

Nisu ličili izabranici Željka Obradovića na ekipu, koja je pre nekoliko dana pregazila Budućnost u majstorici polufinala, pa su glatko izgubili od Zvezde 76:90.

Pred novi meč sa timom koji vodi Dejan Radonjić, utiske su izneli najtrofejniji evropski stručnjak i košarkaš Partizana Aleksa Avramović.

- Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču - rekao je Obradović.

Informer

Željko Obradović i Aleksa Avramović

Uprkos činjenici da je protiv Zvezde postigao svega 10 koševa, Aleksa Avramović je na kraju bio najkorisniji igrač crno-belih sa indeksom 15.

- Sutra je nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Verujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje - istakao je Avramović.

Crvena zvezda će biti domaćin i u drugom duelu, zbog boljeg plasmana u ligaškom delu regionalnog takmičenja, dok će i u slučaju majstorice imati podršku svojih navijača.