Autor: Informer.rs

03.06.2022.

07:02

Foto: Starsportphoto

Sport

KAPITEN APELUJE NA NAVIJAČE! Zagorac ZAGRMEO pred novi DERBI!

Partizan je uspeo da slavi u trećem meču protiv Crvene zvezde i tako ostane u finalnoj seriji ABA lige. Četa Željka Obradovića "preživela" je neizvesnu završnicu, a večeras ih očekuje novi okršaj protiv najvećeg rivala. 

Kapiten tima Rade Zagorac ističe da nema mnogo prostora za promene u oba tima budući da je razmak između utakmica kratak, ali da se nada i drugoj pobedi, te produžetku finalne serije. 

- Nastavlja se serija i nadmetanje. Mislim da je utakmica u sredu bila intenzivna u svakom smislu. Teški uslovi za igru su kroz celu seriju, nema tu prostora za velike promene. Sve što možemo da prilagodimo desi se na video sastancima. Idemo po drugu pobedu - rekao je Rade Zagorac. 

Informer

ABA liga je donela odluku da će Partizan biti domaćin pred smanjenim kapacitetom dvorane Pionir. Tribine neće biti ispunjene do poslednjeg mesta. 

- Ako je odluka ABA lige takva, verujem da ima razloga. Apelujem na one koji će doći da ne prave probleme, već da navijaju za nas, a pritisak na protivnika neka ostane u okvirima sportskih manira. Siguran sam da će biti dobra atmosfera i sutra - dodao je kapiten Partizana.