Autor: Informer.rs

05.06.2022.

17:11

Foto:

Sport

OGROMAN PROBLEM - NIKO NEĆE U PARTIZAN! Crno-beli još jednom ODBIJENI...

Već danima se priča o tome ko bi mogao da nasledi Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana, a kako stvari stoje opcija je sve manje. Marko Nikolić, Mladen Krstajić, Vladimir Ivić, Veljko Paunović, svi oni nisu bili zainteresovani za povratak u srpski fudbal, a danas je otpalo još jedno ime - Aleksandar Vuković odbio je ponudu crno-belih. 

Nekadašnji prvotimac Partizana koji je trenersku karijeru gradio u Poljskoj nije raspoložen za povratak u Humsku. Iako je u prvi mah delovalo da bi Vuković mogao da bude idealno rešenje - izgleda da je posle pregovora došlo do razmimoilaženja dve strane. 

Kako javlja "Sportski žuranal" Vuković je rešen da karijeru grani van granica Srbije, a kako stvari stoje mogao bi da ostane u Poljskoj. On se razišao sa Legijom na kraju sezone i sada je slobodan u izboru nove sredine. 

Informer

Crno-beli nemaju još mnogo opcija, a ni vremena. Izvesno je da će ekipu u novu sezonu, ukoliko novi trener ne stigne, povesti Igor Duljaj. Ipak, Partizan ima novi "pik", a reč je o Darku Milaniču. Slovenac je već nekoliko godina aktuelan kada u Humskoj traže trenera, ove sezone je bio kandidat i Dinamo Zagreba, ali do dogovora nije došlo. 

Partizan je najavio da će do nedelje novi trener biti promovisan, ali je sve izvesnije da će navijači morati još da čekaju.