Autor: Informer.rs

10.06.2022.

13:10

Foto: Starsportphoto

Sport

FIFA SE UMEŠALA U PREGOVORE PARTIZANA! Evo zašto je PROPAO povratak Miloševića u HUMSKU!

Partizan je u četvrak predstavio novog trenera, a na klupi prvog tima će u budućnosti sedeti Ilija Stolica. Iako je srpski strateg najavljen kao najbolje rešenje za crno-bele, danas se pojavila informacija, koju prenosi "Mozzart sport" da je Savo Milošević bio prva želja uprave. 

Ipak, pregovori su išli u dobrom smeru, ali je konačan dogovor zaustavio novac! Bivši trener Partizana imao je spor sa ljubljanskom Olimpijom koji je dobio pred FIFA sudom, te će slovenački klub u narendih godinu dana Miloševiću morati da isplati 310.000 evra. Uslov za to je da Savo u tom periodu ne preuzme drugi klub. 

Informer

Upravo je to razlog zašto se Milošević nije vratio na Topčidersko brdo! Partizan je morao brzo da reaguje, a kao rešenje nametnuo se Ilija Stolica. Mnogi smatraju da je bivši trener Voždovca bio tek deseto rešenje budući da su se sa klubom iz Humske brojni stručnjaci dovodili u vezu. 

Podsećamo, Olimpija je tužila Sava Miloševića da za štetu nanetu klubu budući da je insistirao da u klubu igraju njegovi igrači. Na taj način je smanjio vrednost onimakoji su već bili u taboru Olimpije. Ipak, FIFA je odbacila optužbe. Samim tim, Slovenci će morati da isplate do kraja ugovor koji je bio potpisan do 2023. godine.