Autor: Informer.rs

10.06.2022.

17:40

Foto: tanjug

Sport

STOLICA OTKRIO PRVU ŽELJU! Evo koga HOĆE u Partizanu! Poznata sudbina defanzivca, vezista NAPUŠTa Humsku!

Krilo crno-belih dobiće ponudu da ostane, ukoliko se za to steknu određeni uslovi, kao i Aleksandar Miljković kome ističe ugovor sa Parnim valjkom.

Za razliku od dosadašnjeg odnosa prema popularnom Markecu, bivši fudbaler Liverpula i Benfike ne bi imao benificije kao do sada.

Obzirom da klub iz Humske radi na smanjivanju budžeta za plate, kako prenosi "Telegrad", to bi takođe bio uslov za krilnog napadača, ako se prihvate zahtevi šefa stručnog štaba Stolice.

Informer

Lazar Marković

Razgovori između Partizana i Markovića su već počeli, u taboru srpskog viceprvaka žele da zadrže "svoje dete", ali je velika neizvesnost da li će se Lazaru dopasti nova uloga u timu i manja finansijska primanja.

Kod Aleksandra Miljkovića je problem zdravstvene prirode. I u njegovom slučaju su čelnici crno-belih voljni da mu ponude novi ugovor, ali povreda petne kosti je naporna, pa može da prođe u veoma kratkom vremenskom roku ili da traje nedeljama, pa i mesecima.

Informer

Aleksandar Miljković

Zato u taboru crno-belih žele da odlože odluku o Miljkoviću dok ne prođu lekarski pregledi, da bi se utvrdio trenutni status povrede beka, koji će uticati na to da li će do nove saradnje između kluba i igrača doći.

Kada je reč o Milošu Jojiću, "zategnutost" na realciji popularnog Zeke i navijača je dosegla kulminaciju u meču sa TSC-om iz Bačke Topole, kada su navijači Partizana zviždali i vređali svom fudbaleru.

Informer

Miloš Jojić

Zbog toga su u Partizanu odlučili da povuku prvobitnu ponudu o produžetku ugovora na dve godine, uz smanjene plate 20 odsto i da svako nastavi svojim putem.