Autor: Informer.rs

13.06.2022.

20:52

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN OSTAO BEZ ŠTOPERA! Uz njega su stasali BLEKI i KALABA, a sada odlazi iz HUMSKE!

Fudbaleri Partizana danas su upalili motore pred početak nove sezone, a trener Ilija Stolica obavio je prvu prozivku. Na njoj se našao i iskusni štoper Bojan Ostojić, ali je legendarni defanzivac crno-belih danas objavio da napušta Humsku! 

Ostojić se putem Instagrama oprostio od Partizana, ali nije precizirao da li završava karijeru. Pričalo se o tome da bi iskusni štoper mogao u Teleoptik kako bi pomagao mladim štoperima u razvitku i spremao ih za prelazak u prvi tim Partizana. 

- Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću. Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj "Tango smrti".

Informer

Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj... I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše.
Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu...
Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da “izginite” na terenu, a posle kako bude... Hvala ti , hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan -
napisao je Bojan Ostojić. 

Bojan Ostojić je u Partizan stigao 2016. godine i tokom prethodnih šest sezona odigrao je 130 utakmica u crno-belom dresu, postigao je četiri i namestio tri gola. Ipak, njegov učinak u Humskoj se meri po činjenici da je iznedrio Nikolu Milenkovića, Svetozara Markovića i Strahinju Pavlovića koji su pored njega stasali u ozbiljne igrače, a danas i reprezentativce Srbije.