Autor: Informer.rs

14.06.2022.

09:24

Foto: Informer

Sport

STOLICA DOVODI PRVO POJAČANJE! U Humsku stiže NEKADAŠNJI igrač crno-belih koji je žalio što je PRERANO OTIŠAO!

Šehović koji je rođen 2000. godine je posle samo samo 14 utakmica shvatio da u nema mesta u  konkurenciji Slobodana Uroševića, Nemanje Miletića i Rajka Brežančića neće naigrati pa je kao slobodan igrač otišao u Makabi iz Netanje.

Sada, sudeći prema saznanjima Sportskog žurnala on će biti rvo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku!

Informer

 

On je inače sve vreme standardan u prvom timu Makabija i dalje član U21 reprezentacije Srbije u kojoj je nekada sarađivao i sa tadašnjim selektorom Ilijom Stolicom! Žurnal navodi da je posao uveliko dogovoren i da se crno-beli nadaju da će biti realizovan i pre polaska na prvi deo priprema u Sloveniju.

Informer

 

Na mestu levog beka i dalje je tu i Urošević! Ivanu Obradoviću i Rajku Brežančiću ugovori ističu za dve nedelje i neće im biti ponuđeni novi.

- Nepobitna je činjenica da sam prerano otišao. Ne mogu, niti želim nekom da zamerim, jednostavno se tako desilo. Znam da sam zaslužio veću šansu, ali život ide dalje, svako gradi svoj put. Ako nam se jednog dana ponovo ukrste, ako bude ponuda da se vratim... To je neraskidiva veza. Ljudi, u „Zemunelu" sam odrastao - rekao je između ostalog Šehović kada je odlazio.