Autor: Informer.rs

16.06.2022.

10:18

Foto:

Sport

NIJE KRAJ - BEK ŽELI DA OŽIVI KARIJERU! Nakon dve godine MUČENJA u Partizanu spreman je za NOVI IZAZOV!

Rastali su se Rajko Brežančić i Partizan nakon dve godine, a iskusni levi bek nema nameru da završava karijeru. Iako je iza njega težak period i gotovo dve godine bez fudbala, nekadašnjem reprezentativcu Srbije ne manjka ponuda nakon prekida saradnje sa crno-belima. 

Prema informacijama koje prenosi "Mozzart sport", defanzivac je na radaru tri kluba iz Superlige - Radnički Kragujevac, Spartak Subotica i Radnik iz Surdulice. Svaki od pomenitih kuburi po levoj strani, a prvi kontakti su uspostavljeni sa dojučerašnjim fudbalerom Partizana. 

Rajko Brežančić smatra da su pred njim još dve ili tri godine karijere iako prethodne sezone nije proveo ni minut na terenu u dresu Partizana. Ipak, korak "unazad" mogao bi da udahne novi fudbalski "život" iskusnom levom beku baš kao kada je na početku karijere iz Humske otišao put Bežanije i Metalca. 

Informer

Najbolje partije Brežančić je pružao u dresu Čukaričkog pod trenerskom palicom Vladana Milojevića. Njih dvojica su u tandemu osvojili Kup Srbije 2015. godine nakon čega je levi bek otišao put Holandije i obukao dres AZ-a. Nakon perioda u Alkmaru usledila je selidba u Uesku i Malagu, a 2019. godine povratak u Partizan. 

U drugom mandatu u dresu crno-belih odigrao je svega 20 utakmica...