Autor: Informer.rs

27.06.2022.

12:14

Foto: partizan.rs

Sport

MOMCI, DA ČUJEMO KAKO PEVATE! Pogledajte kako je prošla tradicionalna inicijacija! (VIDEO)

Neki fudbaleri su morali da pokažu kako se snalaze sa mikrofonom u rukama. Naravno, novi igrači morali su da prođu kroz inicijaciju u klubu, pa su bili primorani da nešto otpevaju.

Aleksandar Filipović, Patrik Andrade, Mateja Stašević i drugi. Na repertoaru bile su numere Harisa Džinović, Đanija, Cece...

Pogledajte kako je prošla tradicionalna inicijacija! 

Ali, nemaju mnogo vremena crno-beli za zabavu! Partizan već u utorak igra još jedan pripremni meč, rival će im biti Spartak iz Trnave.

Podsećamo, posle teške povrede zimus na pripremama u Turskoj, operacije kolena i dugog oporavka, konačno je i Danilo Pantić počeo da trenira. Ofanzivni vezista je minulog vikenda stigao u slovenački Ptuj, gde se pridružio saigračima, ali još ne može da radi punim intenzitetom. On će trenirati individualno, po posebnom režimu i pod nadzorom kondicionog trenera Miše Filipovića.

- Najteže je kada nisi na terenu sa saigračima, ali ne smem da žurim dok sve ne zaraste. Bilo je perioda kada sam maltene po ceo dan provodio u teretani i jačao koleno. Normalno je da se ponekad javi i strah da se nešto loše ne desi, jer niko ne voli da prolazi kroz ovo. Zato se ne pravim pametan i slušam ljude sa kojima radim - objasnio je Pantić.