Autor: Informer.rs

30.06.2022.

10:14

Foto: FK Partizan

Sport

FRANCUZ NA METI PARTIZANA! Crno-beli imaju konkurenciju, Nemci prete da pokvare posao!

Pratili su crno-beli skauti u poslednje vreme Do Kouta, a da li će biti deo tima Ilije Stolice zavisi od pregovora koji su trenutno u toku, prenosi Footmercato.net.

Pomenuti izvor prenosi da crno-beli neće žuriti, žele pažljivo da donesu odluku kako bi odabrali pravo rešenje na krilnoj poziciji.

Pored Do Kouta na meti Patizana je još nekoliko igrača, sa kojima su crno-beli i u kontaktu, a trener Ilija Stolica će, u saradnji sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, doneti konačnu odluku. Takođe, nije na odmet pomenuti da igrača Sošoa želi i Bohum.

 Maksim Do Kouto je pre Sošoa branila boje francuskih klubova Tursa i Avoina, a od od 2019. do 2021. je bio član ukrajinskog Olimpika iz Donjecka. Prošlog leta se vratio u Francusku i Šošo, za koji je odigrao 39 utakmica, postigao četiri gola i upisao pet asistencija.

Podsećamo, Partizan je i dalje u trci za potpis Žilijena Ngoja, doskorašnjeg člana Eupena, koji će do kraja nedelje odlučiti gde će nastaviti karijeru Prema informacijama belgijskih medija, čak desetak klubova jurili visokog napadača, a krug je sužen na četiri. Među njima je i klub iz Humske.