Autor: Informer.rs

14.07.2022.

20:44

Foto: Starsportphoto

Sport

NOVA "BOMBA" PARTIZANA! Crno-beli naciljali NBA POJAČANJE!

Nema sumnje, Partizan je u dosadašnjem delu prelaznog roka napravio totalnu pometnju na tržištu, a među crno-bele već su stigli Danilo Anđušić, Dante Egzam i Džejms Naneli. Ipak, to po svemu sudeći neće biti kraj za ovu nedelju budući da beogradski velikan uveliko pregovara sa Kevinom Pengosom. 

Kanađanin sa NBA iskustvom je u poodmaklim pregovorima sa crno-belima i trebao bi da zauzme ulogu Dalasa Mura. Odnosno, da iduće sezone bude prvi organizator igre Partizana. Jasno je svima da je Partizan rešen da napravi moćan tim za Evroligu, a Pengos svakako spada među najbolje plejmejkere u Evropi. 

Informer

Naime, pomenuti plejmejker je bio na meti mnogih klubova u Evropi 2021. godine, ali se na kraju odlučio da ode u NBA ligu. Potpisao je ugovor sa Klivlendom, ali se u Americi nije naigrao. Odlučio se za povratak u CSKA, ali za Moskovljane nije odigrao mnogo budući da je nedugo zatim počeo rat u Ukrajini. 

Moskovljani su 23. februara istakli da je Kevin potpisao ugovor do 2024. godine i upravo je to najveća prepreka koja treba da se prevaziđe. Moguće je da bi Partizan morao da plati određeno obeštećenje kako bi oslobodio Pengosa od ugovora sa ruskim timom.