Autor: Informer.rs

24.07.2022.

07:07

Foto: informer

Sport

SRAMOTA! GROBARI POSTROJILI FUDBALERE PARTIZANA i žestoko ih izribali posle novog kiksa! (VIDEO)

Sramne scene viđene su u Humskoj! Fudbaleri Partizana su posle kiksa protiv TSC-a došli do južne tribine, pa su morali da saslušaju šta imaju da kažu nezadovoljni Grobari.

Grobari "izribali" igrače

Posle zvižduka u toku meča i parole upućene upravi kluba, kao i skandiranja "Uprava napolje", igrači su morali da stoje ispod ograde južne tribine i slušaju šta navijači imaju da im poruče.

To nije sve, sa trobina se konstantno tokom meča čulo "Uprava napolje", a navijači Partizana još jednom su poručili aktuelnoj upravi kluba na čelu sa Miloradom Vučelićem, Milošem Vazurom i Ivicom Ilievim da podnesu ostavke zbog loših rezultata.

- Odgovornost za neuspehe u ovom klubu se preuzima, a kontinuirani neuspesi prekidaju ostavkama. Pošto vi za to očigledno nemate želje, dobijate poslednju opomenu pred isključenje -pisalo je u poruci navijača Partizana sa južne tribine.

Informer

 

I na početku meča su bavijači bili u fokusu, došlo je do žestokog obračuna na istočnoj tribini stadiona u Humskoj, potukli su se navijači Partizana. Čak je i policija morala da interveniše i spreči potencijalne nemire

Trener Ilija Stolica je posle meča poručio da su crno-beli na dobrom putu i sve ostavio bez teksta.

Bez obzira na pritiske koje postoje u ovom klubu, mora da postoji proces koji moramo da ispoštujemo. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom. Žao mi je što nas rezultat danas nije nagradio. Međutim, moramo dalje - rekao je nakon meča Stolica.

Bonus video