Autor: Informer.rs

25.07.2022.

19:13 >> 19:18

Foto: Starsportphoto

Sport

EPILOG SASTANKA - POZNATA SUDBINA ILIJE STOLICE! Partizan u HAOSU nakon UŽASNOG starta sezone!

Sastanak u Humskoj zvanično je završen, a najvažnija vest je odluka da će Ilija Stolica ostati trener Partizana i dobiti još jednu priliku. Ipak, situacija nije nimalo jednostavna budući da odluka nije doneta jednoglasno, prenosi "Telegraf". Naime, isti izvor dodaje da Ivica Iliev, koji predvodi sportski sektor Partizana ne želi više srpskog trenera na klupi crno-belih. 

Sa druge strane, predsednik Milorad Vučelić želi da Stolica ostane trener i zbog njega Ilija dobija novu priliku, ali stanje u Humskoh ne obećava. Da ne dužimo i okolišamo previše, sastanak čelnika kluba i Ilije Stolice je počeo danas nešto posle 14 časova i potrajao je dovoljno da svako kaže ono što je naumio i što mu je na duši!

Ilijev i njegovi saradnici smatraju da oni i Stolica nemaju iste poglede na fudbal, te da se ideje strane u opredeljenju i izboru tima na prethodna dva meča ne podudaraju. Odnosno, da su u potpunoj suprotnosti. Zbog svega toga, Ilijev veruje da nema prostora za zajednički rad. 

Informer

Kako se moglo čuti iz izvora bliskih Humskoj, Iliev smatra da je izigran od strane trenera, da mu je plasirana ideja o napadačkom, lepršavom fudbalu, ali da je sve ostalo na ideji. U praksi, Partizan je pokazao niz slabosti protiv Radničkog i TSC-a. 

Sastanak je donet, a jedino je sigurno da Stolica, za sada, ostaje trener Partizana. Ipak, čini se da će stratega crno-belih naredna greška koštati posla!