Autor: Informer.rs

31.07.2022.

11:57

Foto:

Sport

AMATERI! Terzić i Mrkela vs. Vučelić i Vazura - TO VAM JE KAO BARSA PROTIV ZVIŽDA IZ KUČEVA! Raspalio po čelnicima Partizana i uporedio ih sa Zvezdom!

Poledica, bivši fudbaler Vojvodine, Sparte, Legije, Čukaričkog, dotakao se dominacije Crvene zvezde već u uvodna četiri kola, odličan start Vojvodine i loše stanje u Partizanu - te je sa nekoliko "tvitova" uzburkao javnost.

Informer

Mirko Poledica, Milorad Vučelić

Prvo je u petak uveče, posle poraza Partizana i pobede Zvezde, na Tviteru istakao da su crveno-beli "ušli u istoriju evropskog fudbala, jer su se pre domogli LŠ u sezoni 2023/24 nego što će ući u sezoni 2022/23", a onda je pecnuo i čelnike crno-belih.

- Terzić i Mrkela vs. Vučelić i Vazura. To vam je kao Barselona protiv FK Zvižd iz Kučeva. To je realnost, Crvenu zvezdu ipak vode fudbalski ljudi, za razliku od ova dva amatera koji su zalutali u fudbal - napisao je Poledica koji je dao svoj sud i o Vojvodini:

Vojvodina je u ovom trenutku ispred Partizana zbog toga što klubom upravljaju ozbiljni ljudi i ne mešaju se u rad sportskog sektora. Svako radi ono što najbolje zna, uprava obezbeđuje novac i uslove, a sportski sektor se bavi timom i igrom. Fudbal je prosta igra za pametne.