Autor: Informer.rs

03.08.2022.

09:13

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Sport

PARTIZAN OTIŠAO NA KIPAR! Stolica poveo 23 igrača, među putnicima i novajlija!

Čarter letom prvotimci Partizana su otputovali iz Beograda u sredu u 9 ujutru, predvođeni šefom stručnog štaba, Ilijom Stolicom, i po redu letenja na Kipar sleću u 12:35 po lokalnom vremenu.

Direktan prenos konferencija za medije je predviđen za 18:30, dok je trening pred utakmicu zakazan za 19.

Pored novajlije, Andrije Pavlovića, na letu za Larnaku su se našli: Popović, Stevanović, Lukač, Živković, Filipović, Vujačić, Marković, Saničanin, Urošević, Šehović, Fejsa, Belić, Natho, Andrade, Terzić, Petković, Dijabate, Lutovac, Menig, Jović, Rikardo i Baždar

Informer

Trener Ilija Stolica


Sudbina trenera Partizana je poslednjih dana u fokusu posle loših rezultata. Preživeo je Ilija Stolica (44) i ostao na klupi Partizana! Na sastanku Upravnog odbora, koji je održan u ponedeljak, efinitivno je odlučeno da aktuelni trener predvodi crno-bele u predstojećoj utakmici protiv AEK Larnake u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (četvrtak, 17.30, RTS 1)!
Upravo će dvomeč sa Kipranima odrediti i dalju sudbinu iskusnog stručnjaka, koji je početkom juna sa klubom iz Humske potpisao ugovor na dve godine. Međutim, ono što je tada i tokom letnjih priprema obećavao još nije uspeo da sprovede u delo. To je najavljivana atraktivna i dominantna igra "parnog valjka", koji je u prva četiri kola Superlige tri puta kiksnuo i zato već sad ima sedam bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu. 

Ukoliko preskoče kiparski AEK poslednja prepreka ka drugom po snazi evropskom takmičenju biće ukrajinski Dnjepar. Mečevi su na programu 18.i 25. avgusta.

Bonus video