Autor: Informer.rs

05.08.2022.

16:00

Foto: FK Partizan

Sport

GROBARI, POŽURITE! Partizan PUSTIO ulaznice za AEK! Evo kako možete do njih!

Kiprani su prvi meč rešili u svoju korist rezultatom 2:1, dok će Partizan u četvrtak od 21 čas pokušati da nadoknadi minus i prođe u plej-of na megdan ukrajinskom Dnjipru.

U Humskoj su, u međuvremenu, odredili cene ulaznica za revanš sa AEK Larnakom.

One iznose, po sektorima:

Cene su 800 dinara za južnu i severnu, po 1.000 za istočnu i bočne delove zapadne tribine, dok je za centralno mesto na istom delu stadiona potrebno izdvojiti 1.200 dinara. Pozicije u ložama koštaju 3.000 (istok) i 5.000 dinara (zapad).

Ulaznice je moguće nabaviti posredstvom sajta  www.ticketline.rs (uz mogućnost on line plaćanja karticama i dobijanja PDF ulaznice), na blagajnama stadiona Partizana (od ponedeljka, od deset do 18 časova), u prodavnici Tiketlajna na Novom Beogradu (prizemlje Tržnog centra Novi Merkator, Bulevar umetnosti 4, od deset do 18 časova) i na Voždovcu (Tržni centar „Stadion“, Zaplanjska 32, od deset do 21), kao i uplatom na račun i preuzimanjem plaćenih ulaznica na blagajni broj 1 stadiona crno-belih na dan utakmice, u periodu od deset do 21 čas.

Informer

fudbaleri Partizana

U četvrtak će se ulaznice prodavati isključlivo na blagajnama stadiona u Humskoj 1.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Crno-beli podsećaju da za revanš sa Kipranima važe sezonske ulaznice koje je moguće i dalje kupiti.