Autor: Informer.rs

11.08.2022.

12:01

Foto: FK Partizan

Sport

NAVIJAČI, BEZ BRIGE! Prenos meča Partizan-AEK na dve televizije!

Crno-beli imaju imperativ pobede pred svojim navijačima, ako žele da obezbede plej-of Lige Evrope.

TV prenos meča obezbeđen je na RTS 1 i Arena premium 1 kanalu, ali tekstualni prenos na našem portalu - Informer.rs

Ukoliko prođe, Partizan će već naredne nedelje igrati plej-of Lige Evrope protiv ukrajinskog Dnjepra, a u slučaju poraza čeka ga duel protiv pobednika meča Levski - Hamrun u plej-ofu Lige konferencija.

Informer

 

Partizan bez Pavlovića

Trener fudbalera Partizana uveren je u pozitivan rezultat i prolazak dalje protiv Kiprana. Crno-beli nisu dobro počeli sezonu, ostvarili su dosad jedan trijumf, i to na premijeri Superlige protiv Javora, da bi nezadovoljstvo navijača kulminiralo nakon poraza od Novog Pazara i AEK-a.

- Siguran sam da ćemo kompletan utisak stvoren dosad okrenuti u našem smeru. Ovo neće biti ista utakmica kao na Kipru. Stav, energija i pristup moraju da nam budu na maksimalnom nivou. Svesni smo gde smo grešili u prvom duelu, pogotovo kod prekida. Radili smo mnogo na tome i očekujem da se sad vidi napredak - kaže Stolica.

Kormilar "parnog valjka" ponovo neće moći da računa na novajliju Andriju Pavlovića, koji je na treningu izvrnuo skočni zglob. Nagoveštava moguće promene u prvih 11 u odnosu na okršaj u Larnaki, a dodaje i da pritisak visokih očekivanja neće poremetiti ni njega ni ekipu.

Informer

 



- Svestan sam odgovornosti i pozicije u kojoj se nalazim. Ova grupa je zajedno nepuna dva meseca, a za svaki ozbiljan tim potrebno je vreme da se neke stvari dovedu u red. Pre svega taktički zahtevi, psihička stabilnost i rezultati. Ima i do kontinuiteta, logistike, budžeta... Najmanji je problem iz trenerskog ugla. Nešto je i van moje kontrole i ne mogu da promenim, ali mogu momke da pripremim za ono što ih čeka na terenu. Trudimo se da zajedno kanališemo pritisak, da budemo otresiti i dostojni dresa Partizana. Momci rade posvećeno i naporno, a na svakom treningu me sve više uveravaju da smo na pravom putu.

Bonus video