Autor: Informer.rs

12.08.2022.

01:37

Foto: printscreen

Sport

MUČNE, JEZIVE, SKANDALOZNE SCENE... Svi fudbaleri Partizana su morali da skinu dresove! Pognute glave i polugoli pozdravljali navijače! (VIDEO)

Nižu se skandali u Humskoj! Pored eliminacije iz Lige Evrope, navijači su opet postrojili igrače podno južne tribine. 

 

Odmah posle meča Grobari su pozvali igrače i nisu imali milosti. Tražili od njih da pevaju pesme protiv uprave kluba, vređali ih, a na jednom snimku se vidi kako igrači, po naredbi navijača, skidaju dresove. Mučne i jezive scene u Humskoj, a fudbalere nije imao ko da zaštiti, nisu reagovali ni redari, ni policija. 

Pogledajte užasne scene! 

Jedan navijač je sišao sa ograde i prišao kapitenu Slobodanu Uroševiću koji je poveo ekipu u svlačionicu. Na sreću, u trenutku kad su navijač i Urošević ušli u raspravu, intervenisali su redari.

To nije sve, nakon utakmice navijači Partizana lupali su fudbalerima na prozor od svlačionice i tražili da napuste tabor crno-belih nakon užasnih rezultata na startu sezone.

Takođe, tokom meča su uporno Grobari skandirali "Uprava napolje", a oteran je Ilija Stolica.

Informer

Ilija Stolica

- Bolja ekipa ne ide dalje. Počeli smo dobro, kontrolisali sve kako treba, a onda su se izrodile greške zbog kojih smo i ispali iz Lige evrope. Neprijatna situacija. Celo drugo poluvreme bilo je problematično primili smo gol, pa onda Kvinsijeva stativa, nemamo sreće, verovatno nismo ni zaslužili - rekao je Stolica posle meča, a nije se pojavio na konferenciji za medije.

Medu potencijalnim kandidatima za novog trenera Partizana je Savo Milošević,koji je i ranije bio u igru ali je uprava izabrala Stolicu.

Bonus video