Autor: Informer.rs

22.08.2022.

17:51

Foto: Starsportphoto

Sport

ANĐUŠIĆ SE VRATIO KUĆI! Poziv ŽELJKA OBRADOVIĆA promenio sve! (VIDEO)

Veliki broj novih lica danas se pojavilo na pripremama Partizana, a među njima je i Danilo Anđušić. Povremeni srpski reprezentativac vraća se u crno-beli tabor nakon nekoliko godina u inostranstvu, a po povratku istakao je da je izuzetno zadovoljan što će ponovo igrati u svom klubu. 

- Uzbuđen sam i srećan što sam se posle mnogo vremena vratio kući. Srećni smo, biće dosta lakše, nema više pakovanja i žurbe, sve mi je ovde poznato. Jedva čekam početak i nadam se da će sve biti kako treba - rekao je Anđušić. 

Tokom leta je bilo i drugih ponuda, ali je poziv Željka Obradovića i opcija povratka u Partizan prelomila. 

- Lagao bih kada bih rekao da nisam mislio na to, ali kada sam dobio poziv od Željka Obradovića nije bilo više razmišljanja. Supruga me je odmah podržala u toj odluci, ovo je pravi korak i pravi momenat za povratak u Partizan. Imam punu podršku od nje i cene porodice - dodao je novi šuter crno-belih. 

Partizan se nakon nekoliko godina vraća u Evroligu, očekivanja navijača su najviša, ipak, Anđušić ističe da nema problem sa pritiskom. 

- Igranje za Partizan donosi određenu odgovornost i pritisak. Ništa novo za mene, ne predstavlja mi to problem. Drago mi je što se karte prodaju u velikom broju, to je vetar u leđa za sve utakmice, verujem da ćemo sa njima uspeti da ostvarimo vrhunske rezultate - podvukao je Anđušić.