Autor: Informer.rs

24.08.2022.

09:44

Foto: FK Partizan

Sport

VUJAČIĆ NAPUŠTA PARTIZAN, SPREMNA ZAMENA! Partizan ponudio 600.000 EVRA za novog ŠTOPERA!

Tragaju u Partizanu za novim štoperom budući da će Igor Vujačić do kraja prelaznog roka napustiti Humsku. Šuškalo se o Jagošu Vukoviću, ali od dolaska bivšeg reprezentativca nema ništa i zbor je sada pao na Aleksandra Radovanovića. Ipak, nekadašnji štoper Vojvodine mogao bi da bude preveliki zalogaj za crno-bele. 

"Sportski žurnal" prenosi da je Partizan poslao prvu ponudu tešku 600.000 evra Kortrajku, ali da je belgijski klub to ekspresno odbio. Radovanović je standardan član prve postave iako je tokom leta želeo da ode iz Kortrajka. Šuškalo se da bi mogao u Legiju, ali Belgijanci nisu želeli da ga prodaju što je izazvalo njegovu reakciju na društvenim mrežama. 

Informer

- Ne dozvolite da odanost postane ropstvo. Sloboda znači da te niko ne sprečava da živiš svoj život po svom izboru. Sve manje od toga je forma ropstva - napisao je Radovanović pre mesec dana usled odbijanja Kortrajka da ga prodaju Legiju. 

Poljaci su nudili 750.000 evra za njega, ali ni to nije zadovoljilo apetite Belgijanaca. Poljski klub je nakon toga odustao, a u priču se uključio Partizan. Crno-beli tragaju za pojačanjem u odbrani budući da je Soči ponudio 1.000.000 evra za Igora Vujačića, a beogradski velikan spreman je da ga proda ukoliko nađe adekvatnu zamenu.