Autor: Informer.rs

25.08.2022.

23:45

Foto: Starsportphoto

Sport

PETRIĆ OTKRIO DA POJAČANJA TREBAJU PARTIZANU! Neophodna su nam još jedan ili dva igrača!

Još posle meča u Beogradu znalo se da Partizan neće imati problema oko prolaska u grupnu fazu. Međutim, imaju crno-beli da žale za pobedom pošto su do 82. minuta vodili 3:1, a onda dva puta kapitulirali.

Svestan je trener kluba iz Humske Gordan Petrić da je glavni cilj realizovan, ali...

- Ostvaren je cilj, a što se tiče utakmice, očekivali smo da će se odvijati ovako, da će oni izaći visoko, igrati dugim loptama na našu zadnju liniju. Imali smo problem sa drugom loptom, u prvih pola sata je svaka pripala njima i tu su stvarili pritisak - rekao je Petrić posle meča.

Priznaje šef struke crno-belih da njegova ekipa mora više.

- Cilj je ostvaren, ali momci treba da za ovakvu utakmicu da pruže za nijansu više što se tiče kreativnosti, skoka, druge lopte... Verujem da će iz utakmice u utakmicu biti bolje, da će  igrači koji će doći doneti nešto novo.

Informer

fudbaleri Partizana

Najavio je trener Partizana dolazak novih igrača, osim Traorea koji je već potpisao ugovor sa crno-belima.

- Partizanu su potrebna pojačanja, da li će doći još jedan ili dva igrača, da bih mogao da pravi kombinatoriku... Nekoliko igrača nastupa pod blokadama, terapijama, Fejsa, Rikardo... I to treba ceniti.

Iako je srpski viceprvak primio dva gola iz penala u poslednjih deset minuta, to ne brine Petrića.

- Penali se dešavaju, mene zanima situacija pre toga, centaršut na koji nismo izašli u blok. Možda nismo imali svežine, hitrine, možda se opustili... Zabrinjava me cela utakmica, tu je bilo dosta stvari koje smo morali bolje da uradimo - istakao je Gordan Petrić.