Autor: Informer.rs

31.08.2022.

14:53

Foto:

Sport

PRED 168. VEČITI DERBI! Oglasio se LJUBIMAC Grobara! U pet REČENICA bacio navijače Partizana u DELIRIJUM! (VIDEO)

Posle osam odigranih mečeva, crno-beli imaju čak sedam bodova zaostatka za najljućim rivalom, a pred novu najveću utakmicu srpskog fudbala oglasio se i Leonardo da Silva.

Brazilski virtuoz je igrama i golovima ušao među besmrtnike, kada je reč o strancima koji su branili boje Parnog valjka, dok strast prema Partizanu nije krio ni posle odlaska iz Humske.

Čestim objavama na društvenim mrežama, Leo je uveseljavao Grobare, da bi na dan utakmice evocirao uspomene koje su izazvale delirijum među njegovim fanovima.

Naime, brazilski vezista je na Instagramu okačio video sa proslave pobede u 152. Večitom derbiju, koji je Parni valjak dobio rezultatom 1:0, a strelac odlučujućeg gola bio je upravo Leonardo da Silva u 89. minutu!

Zato je veliki ljubimac grobara okačio detalj sa proslave tok pogotka, dok slavi sa ostalim igračima koji su tada branili boje Partizana. 

- Najveća emocija koju sam imao u celom životu. Ostaće zauvek obeležena u mom životu. Crno-bela porodica. Pamtiću te zauvek. Ti si u mom srcu - napisao je Leonardo na društvenim mrežama.

Leo je samo godinu dana igrao za crno-bele, ali mu je to bilo dovoljno da stekne status božanstva. Kasnije je prešao u Al Ahli iz Džede, a potom igrao za Al Vahdu iz Emirata, da bi potom prešao u Šabab Al Ahli.