Autor: Informer.rs

31.08.2022.

22:49 >> 22:51

Foto: Starsportphoto

Sport

PETRIĆ: ŽAO MI JE, ALI NE VERUJEM DA JE TITULA OTIŠLA KOD ZVEZDE! Evo šta je rekao o Rikardu i Nathu! (VIDEO)

Crno i crveno-beli podelili su bodove u 9. kolu Superlige Srbije, čime je Zvezda zadržala +7 na tabeli.

Gordan Petrić je odmah nakon meča rekao da nije zadovoljan remijem i da je njegov tim bio bliži pobedi, a na konferenciji za medije je pričao malo opširnije o aktuelanoj situaciji:

- Pričao sam pre dva dana da ulazimo u seriju ozbiljnih utakmica! Večeras je to bila Zvezda, sledeće nedelje igramo Evropu, mislim da su moji igrači sporemni i svesni šta ih čeka! Večeras smo pokazali da se Partizan vraća iz nervoze! Toga je bilo u prvih 20 minuta, to sus vi videli! Paničili smo, Zvezda ima izuzetne skakače, nakon toga je Zvezda dala evrogol, ali mislim da smo mi bili bliži pobedi, pogotovo u drugom poluvremenu! Raduju me mladi igrači na koje treba da se računa! - rekao je Gordan Petrić i dodao:

Šta je rečeno igračima na poluvremenu? 

- Rekao sam igračima što i vama! Da ne budu nervozni kao u prvih 20 minuta i da igramo kako smo se dogovorili...

 Suđenje?

- Samo sam pitao sudiju kod faula Rodića da li je mogao da mu da žuti karton..

Partija Dijabatea?

- Znaju ljudi da sam ja iskren, mislim da ima kvalitet i talenat,a nekada se igra više fudbala nego što treba! Mogao je da namuči više Zvezdinu odbranu... Za njega je ovo nešto novo, ali mora da bude konketniji...

Rikardo i Natho?

- Zvezda ima dobre igrače u odbrani, reprezentativce i on trpi veliki teret...Moramo malo da rotiramo i odmorimo dečka koji dve godine igra maksimalno! Natho je pokazao da je vrhunski igrač koji ima to nešto što drugi nemaju..

Da li ste došli prekasno za titulu?

- Ono što sam doživeo kad sam ja bio u Rrendžersu to je da kada dobiješ derbi, kao da si uzeo titulu! Polako! Ima još dosta da se igra... Ima prostora i da se dobijaju i gube utakmice i ne verujem da je titula otišla kod Zvezde! Došao sam kada je pomoć bila potrebna, svako od nas drugačije gleda, a igrači su počeli da se opuštaju...

Ostatak konferencije možete pogledati u videu iznad!

Predstojećeg vikenda Partizan očekuje gostovanje Kolubari, dok aktuelni šampion dočekuje TSC. Oba meča igraju se 4. septembra.