Autor: Informer.rs

08.09.2022.

09:45

Foto: Starsportphoto

Sport

DOBRA VEST ZA GROBARE! Obezbeđen prenos na dve televizije meča Slovačko - Partizan!

Dobra vest za sve navijače kluba iz Humske jeste da će prenos biti omogućen na RTS1, ali i na Arena sport premium 1 kanalu.

Ovogodišnji nastup crno-beli otvoriće utakmicom protiv najslabijeg rivala u grupi. Ipak, izabranici Gordana Petrića neće imati nimalo lak posao u gradu Uhersko Hradište, ne smeju da potcene protivnika.

Obezbeđen TV prenos

Srpski tim na megdan stiže posle efikasne partije protiv Kolubare, dao je pet golova, Rikardo Gomeš je upisao het-trik, očekuje se da to bude glavna pokretačka snaga Partizana u Češkoj, pa ako ponove partiju navijači ne bi trebaalo da brinu za izdanje u Evropi.

Domaćinu je ovo premijerno učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja, što Parnom valjku može da bude od koristi.

- Teška je grupa, sve su ekipe jake, ali pošto smo sa Aleksandrom Stanojevićem prošle godine prezimili, potom igrali još jedno kolo, cilj je da to uradimo i ove sezone. Možda su sad ekipe jače nego lane, ali je meni bitno da su momci svesni šta ih očekuje, šta dobijaju evropskim utakmicama - rekao je Gordan Petrić po dolasku u Češku. 

Informer

Gordan Petrić oprezan pred premijeru u Evropi

Svi smatraju  da je Slovačko najslabiji tim u grupi, a Petrić dodaje da treba iskoristiti činjenicu da je češkom predstavniku ovo prvi izlazak u Evropu. 

- Verovatno tako razmišljaju i u Kelnu i u Nici. Mada, i Slovacko vidi šansu u prvoj utakmici, s obzirom da je domaćin. Da kasnije mirnije uđe u završnicu. I oni i mi imamo računicu, ali smo na papiru kvalitetnija ekipa, iskusnija u evropskim takmičenjima. Ovo je Česima prvi izlazak u Evropi, valjalo bi to iskoristiti - jasan je trener Partizana. 

Bonus video