Autor: Informer.rs

08.09.2022.

17:20 >> 20:45

Foto: REUTERS/Radovan Stoklasa

Sport

POSLE DRAME U ČEŠKOJ PARTIZAN NOSI U BEOGRAD BOD! Crno-beli režirali čudo sa igračem manje, ali posustali u finišu! (VIDEO) (VIDEO)

Au kakav meč u Češkoj! Fudbaleri Partizana su bili na ivici ponora, a već u 20. minutu Popović je dva puta vadio loptu iz mreže! Jan Kalabiška je bio nerešiva enigma za crno-bele,  bio je precizan u 5. minutu i 15 minuta kasnije!

Informer

 

Horor početak večeri upotpunio je Kristijan Belić, pošto je dobio direktan crveni karton u 22. minutu!

Navijači crno-belih su počeli da grizu nokte, Gordan Petrić je u neverici gledao svoje izabranike, a retko ko je mogao i da pomisli da će vicešampion Srbije sa igračem manje da postigne tri gola u drugom poluvremenu! 

Zato je fudbal toliko popularan širom planete! Posrnuli srpski tim je na krilima Dijabatea ekspresno stigao do poravnanja! On je bio precizan u 46. i 52. minutu, ali to nije bilo sve.

Rikardo je bacio u trans oko 300 navijača na stadionu i one kraj malih ekrana u 61. minutu kada je pogodio za 2:3.  Posle ovog pogotka Rikardo je postao najbolji strelac crno-belih u istoriji kad je reč o evropskim utakmicama, pošto je prestigao Klea i njegovih 16!

Da Partizan ne ode kući sa celim plenom postarao se Kazak u 84. minutu, kada je psotavio konačan rezultat!

Od očaja do sjaja je igrao srpski predstavnik, a ostaje da se vidi kako će se vicešampion Srbije nosti sa Nicom i Kelnom...

 

SLOVAČKO - PARTIZAN 3:3 (2:0)

Stadion: Uherske Hradiste             Sudija:Rob Harvi (Irska)

Strelci: Kalabiška 5, 20, Kadlec 84 - Dijabate 46, 52, Rikardo 61

Slovačko:NIgijen, Kalabiška, Kadlec, Hofman, Reinberk, Holzer, Havlik, Daniček, Petrižela, Mihaik, Kozak

Partizan: Popović – Živković, Marković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Traore, Belić – Natho, Dijabate – Rikardo

UŽIVO:

Drugo poluvreme:

90. minut - Četiri minuta igraće se do kraja

86. minut - PREČKA JE SADA SPASILA SLOVAČKO! Rikardo je pogodio prečku! Umalo da Partizan iz četvrtog šuta ka golu da četvrti gol!

84. minut - GOL! Nije sada Partizan imao sreće! 3:3 u Češkoj...Prvo je promašio loptu Kadlec i tako omogućio Kozaku da postigne pogodak...

76. minut: Još dve izmene u domaćem sastavu. Umesto Rajnberka na terenu je Doski, a Kohut umesto Daničeka.

73. minut: Izašao je Natho, a umesto Izraelca je na terenu Filipović...

72. minut - Nica-Keln 0:1, u toku je 42. minut u Francuskoj...

70. minut - Sada javna opomena i za Saničanina!

67. minut: Žuti i za  Hofmana! Šef struke Slovačkog menja dvojicu. Na terenu su Sinijavski i Večeta umesto Holcera i Mihalika.

64. minut: Počela je nervoza u redovima domaćina! Zbog oštrog starta nad Vujačićem karton je zaradio Kozak.

61. mintu - GOOOOl! Preokret Partizana, strelac je Rikardo Gomeš! 2-3! Rikardo je iz prve šanse matirao golmana Slovačkog posle centaršuta Andradea ka Dijabateu. Posle ovog pogotka Rikardo je postao najbolji strelac crno-belih u istoriji kad je reč o evropskim utakmicama.

52. minut - GOOOOL! Ponovo Dijabate! 2:2! Kakva minijatura Partizanovog krila! Sve je sam napravio po levoj strani, a lopta je pogodila Hofmana i završila u mreži. Partizan je poništio sve što je domaći sastav napravio!

46. minut  - GOL! Dijabate smanjuje na 2:1! Odlično je reagovao posle odbijene lopte i pogodio mrežu.

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj očajnog prvog poluvremena za Partizan u Češkoj!

42. minut - Sada je Vujačić imao probleme, ali se odbranio Partizan...

37. minut - Sada je Rajnberk prošao po desnoj strani, ubacio loptu pred peterac, Popović se povredio, ali je ipak nastavio meč...

35. minut: Partizan je probao da kreira kontru, ali je Marka Živkovića azaustavio Kadlec...

32. minut - Ništa ne polazi za nogom igračima Partizana!

28. minut - Kako stoje stvari, potrebno je čudo Partizanu kako bi izvukao makar remi večeras...

22. minut - Kakav maler! Kristijan Belić je dobio crveni karton i to direktan zbog oštrog starta!  Vezista je pokosio Rajnbeka i odmah je poslat u svlačionicu...

20. minut - GOL! Ponovo Kalabiška matira Popovića! Bek Slovačkog se sjajno snašao posle odbitka... Poptop Partizana... 

14. minuta- Partizan ima sve više grešaka! Mnogo greše u pasu fudbaleri crno-belih...

10. minut - Holcer je pokušao, ali je opasnost iz kaznenog prostora Partizana otklonio Marković...

9. minut: Bolje je sada zaigrao Partizan, Natho i Rikardo su kombinovali, ali je Izraelac poslao malo jaču loptu, koji udarna igla crno-belih ne stiže...

5. MINUT - GOOOL! Gubi Partizan! Kalabiška je strelac! On je ušao sa leve strane pred kazneni prostor, raspalio sa 17-18, metara, Traore je zakasnio sa blokom, a nisu izašli ni Marković, ni Vujačić, a Popović je bio nemoćan!

2. minut: Pokušao je češki tim po strani, intervenisao je Vujačić, a posle kornera napravila se kontra za goste, ali Dijabate nikom nije dodao loptu! 

1. minut - Krenuo je meč, prvi napad ima domaćin... Utakmica prvog kola Lige konferencija D grupe, između Nice i Kelna kasniće sa početkom, zbog žestokog sukoba navijača nemačkog tima sa pripadnicima organa reda

18:40 - Uskoro kreće meč u Češkoj... Oko 300 navijača Partizana bodi klub na stadionu Slovačkog. 

18:15 - U redovima Slovačkog, šansu sa klupe čekaju: Frištak, Borek, Šimko, Levin, Večeta, Travnik, Kohut, Doski, Brandner, Šašinka i Sinijavski.

Gordan Petrić može da ručuna i na: Lukača, Ilića, Filipovića, Šehovića, Fejsu, Andradea, Terzića, Jovića, Petkovića, Baždara i Vlahovića.

Informer

 

18:01 - U Francuskoj u istom terminu igraju Nica i Keln, naredni rivali crno-belih

17:52 - Sve ulaznice za ovaj meč rasprdate i da će Slovacko imati podršku oko 8.000 navijača!

17:45 - Partizan ima pozitivan skor protiv Čeha kroz istoriju. Ostvario je srpski tim četiri pobede, jedan remi i tri poraza.

17:30 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Slovačko-Partizan.