13.09.2022.

14:53

Foto: informer

Sport

Teniseri i ragbisti Partizana PODRŽALI kandidaturu Ostoje Mijailovića!

U Partizanu je potpuni haos vladao oko izborne skupštine Sportskog društva Partizan.  Ostoja Mijailović da se bori za novu funkciju sa Miloradom Vučelićem, ali na kraju sednica izborne skupštine nije održana.

Informer

 

Ostoja Mijailović je održao konferenciju za medije, gde je upoznao javnost da predstavnik fudbalskog kluba Miloš Vazura nije dozvolio delu delegata da uđu u salu. Usledio je ekspresan odgovor ljudi bliskih Miloradu Vučeliću, koji su optužili Mijailovića da je doveo ljude bez funkcije i legitimiteta.

Informer

 

- Ovim putem želimo da informišemo javnost da je Teniski klub Partizan na jučerašnjoj vanrednoj Skupštini JSD Partizan, podržao kandidaturu gospodina Ostoje Mijailovića za novog predsednika JSD Partizan. S obzirom da skupština nije mogla da se održi kako je planirano u sali za konferencije Stadiona Partizan, delegati Teniskog kluba Partizan kao i delegati svih ostalih klubova kojima nije bio dozvoljen ulazak na Skupštinu, nastavili su sednicu Skupštine u prostorijama Teniskog kluba Partizan i tom prilikom jedoglasno za novog predsednika JSD izabrali gospodina Ostoju Mijailovića - naveli su, između ostalog, u saopštenju iz TK Partizan i dodali da program Ostoje Mijailovića može doneti boljitak svim klubovima u JSD Partizan.

Na društvenim mrežama oglasio se i ragbi klub Partizan, koji je takodje podržao kandidaturu Mijailovića. 

Klub je naveo da je bio pred gašenjem zbog loše finansijske situacije, da JSDP treba da bude jednak prema svim svojim članovima i da svi zajedno moraju da grade renome i ime Partizana.

- Mi smo u Mijailoviću prepoznali energiju koja je potrebna da se ponovo pokrene 'parni valjak', da nas ponovo poštuju i cene po zalaganju na terenu i fer sportskoj borbi, a ne da nas smatraju nižerazrednim timovima za potkusurivanje. Nadamo se da će razum prevladati i da će JSDP uz pomoć novog predsednika i UO vratiti staru slavu Partizanu - naveo je ragbi klub Partizan.

Bonus video