Autor: Informer.rs

06.10.2022.

23:19

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZANOV JUNAK ODUŠEVLJEN PRVENCEM! Mogli smo ranije da rešimo utakmicu!

Defanzivac crno-belih je već u 9. minutu naterao golmana Švebea da vadi loptu iz mreže, što se ispostavilo da je bilo kobno po Jarčeve.

Nije krio Marković da mu je posebno drag pogodak u večerašnjem duelu.

- Ovo mi je najvažniji gol u karijeri, prvi u grupnoj fazi nekog evropskog talmičenja, ali je važnije da smo odneli tri boda za Beograd, dragocen plen za nastavak takmičenja - rekao je posle meča Svetozar Marković.

Na pitanje koliko je bilo teško izdržati konstantan pritisak Kelna u drugom poluvremenu, junak Petrićeve ekipe je ocenio:

Informer

 

- Keln je imao svoje šanse, ali smo i mi imali prilike iz kojih smo mogli da rešimo uakmicu. U dva, tri ili četiri navrata smo mogli da postignemo drugi gol i otklonimo dileme.Nije lako igrati protiv ovakvih ekipa, ali su pobede u tim utakmicama najlepše - kaže Sveta za TV Arena sport.

Pao je mrak igračima Partizana kada je španski sudija pokazao sedam minuta sudijske nadoknade:

- Iskreno nisam ni stigao da pogledam. Na svu sreću odbranili smo se u zadnjim minutama, moigli smo da postignemo i gol iz kontre. Svi smo zadovoljni rezultatom - istakao je Svetozar Marković, strelac odlučujućeg pogotka na Rajnenergi stadionu.