Autor: Informer.rs

13.10.2022.

21:37

Foto: Starsportphoto ©

Sport

RIKARDO ZAGRMEO! Na istom smo nivou kao klub iz BUNDESLIGE! (VIDEO)

Strelci za crno-bele bili su Fuseni Dijabate u 15. minutu i Rikardo Gomeš u 52. minutu. Upravo strelac drugog gola bio je izuzetno raspoložen nakon velikog trijumfa i istakao da je Partizan pokazao da može da se nosi i protiv ekipe iz Bundeslige. 

- Prezadovoljan sam, mislim da smo zaslužili pobedu! Igrali smo sjajno. Znali smo da neće biti lako protiv Kelna, oni dolaze iz Bundeslige, znamo koliko je to veliko takmičenje. Ipak, pokazali smo i mi visok nivo, imamo mnogo kvaliteta u timu, a kada igramo maksimalno ovakve utakmice mogu da se pobede - rekao je Rikardo Gomeš. 

Crno-belima su ostala još dva meča u grupnoj fazi Lige konferencija, a Rikardo Gomeš ističe da je današnji trijumf bio ogroman korak ka plasmanu u narednu rundu takmičenja. 

- Ovo je bio veliki korak ka proleću u Evropi, ali ostale su nam još dve utakmice. Za napadača je bitno da postigne gol, a posebno na ovakvoj utakmici. Osećam se sjajno, kao što sam rekao, oni su iz Bundeslige, a pokazali smo im da smo na istom nivou - dodao je napadač crno-belih. 

Nakon nekoliko sjajnih rezultata atmosfera u ekipi je izuzetna što potvđruje Rikardo Gomeš. 

- Atmosfera je sjajna u timu. Odigrali smo nekoliko sjajnih utakmica, imamo samopouzdanja, sigurno smo u sebe, a to se i vidi na terenu - podvukao je Rikrado.