Autor: Informer.rs

15.10.2022.

12:24

Foto: Starsportphoto

Sport

MUR SE "UDARIO PO ČELU" ZBOG PARTIZANA... Amerikanac se OGLASIO nakon poraza u Evroligi!

Košarkaši Partizana izgubili su večeras posle produžetka u Vitoriji od Baskonije sa 96:103 (23:14, 19:32, 26:21, 21:22, 7:14), u utakmici drugog kola Evrolige. Špance je do pobede vodio Markus Hauard sa 33 poena, od kojih je jedna bila trojka za produžetak kada su svi očekivali da će crno-beli praviti faul. 

Američki šuter uspeo je da pogodi trojku, meč odvede u produžetke, a kasnije donese i pobedu Baskijcima. 

Utakmicu u Vitoriji pratio je i Dalas Mur. Nekadašnji plejmejker Partizana napustio je Humsku ovog leta nakon isteka ugovora, ali je ostao navijač crno-belih. Amerikancu nije lako pao poraz od Baskonije, a nakon meča oglasio se na Tviteru i poslao jasnu poruku. 

Amerikanac je svojim bivšim saigračima zamerio što nisu pravili faul kada su morali, a sve to uz "emodži" udaranja po čelu. Prethodno je Mur proslavio trojku Kevina Pantera kojom se činilo da je sve u Vitoriji rešeno, ali Hauard nije mislio tako. 

Dalas Mur je prethodne sezone ostavio odličan utisak među crno-belima. U pojedinim delovima godine bio je i ključan igrač u sistemu Željka Obradovića zbog čega je tokom leta potpisao kratkoročan ugovor sa CSKA iz Moskve sa šansom da isti bude produžen do kraja sezone.