Autor: Informer.rs

18.10.2022.

23:39

Foto: Starsportphoto

Sport

NAJBOLJA ATMOSFERA IKADA! Egzum ODUŠEVLJEN Grobarima! Anđušić RAZOČARAN! Izgubili smo dobijenu utakmicu! (VIDEO)

Jedan od igrača koji je tokom leta pojačao crno-bele je i Dante Egzum. Australijanac je svojevremeno bio peti pik na NBA draftu, očekivanja navijača od njega su ogromna, ali on u dosadašnjem delu sezone nije uspeo to da opravda. 

Ipak, Egzum ističe da je sezona duga i da će se ekipa vratiti posle ovog poraza, te naučiti svoje lekcije kako da se to više ne ponavlja. 

- Zahvaljujem se navijačima što su došli. Bilo je neverovatno, najbolja atmosfera u karijeri. Razočaravajuće je što nismo mogli da pobedimo, ali možemo da izvučemo pozitivne stvari iz ovog meča. Kontrolisali smo utakmicu do kraja. Glupe greške. Verujem da ćemo posle ovoga biti bolji, sezona je duga. Moramo bolje da zatvaramo utakmice i da ovakve mečeve pretvaramo u pobede. Uvek je teško posle poraza, ali moramo da se vratimo. Moramo zbog navijača, sledeća utakmica je ona koju moramo da pobedimo. I ovo je bila sjajna utakmica, samo smo posustali u četvrtoj deonici. Bićemo bolji - rekao je Dante Egzum. 

Danilo Anđušić ističe da je njegova ekipa ponovo izgubila dobijenu utakmicu u Evroligi. 

- Imali smo dobijenu utakmicu. Ponovo. Igrali smo dobro tokom većeg dela meča, ali bilo je momenata kada je bilo padova. To ne sme da se dešava protiv ekipe kao što je Armani. Oni su kandidati za titulu, takvi timovi to kazne svaki put. Moramo da igramo svih 40 minuta. Zahvaljujem se navijačima na sjajnoj podršci - dodao je Anđušić.