Autor: Informer.rs

20.10.2022.

23:16

Foto: Starsportphoto

Sport

OVO JE TEK POČETAK, NE SMEMO DA BUDEMO EUFORIČNI! Danilo Anđušić o važnoj pobedi i gruvanju Milice Pavlović! VIDEO)

Crno-beli su pobedili 90:62, a srpski košarkaš ubacio je 14 poena.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu u odbarni. Ne možemo da očekujemo da ćemo svaku da pobedimo velikom razlikom, Virtus je bolja ekipa od ovoga što su pokazali večeras. Odlepili smo se na početku i kasnije im nismo dozvolili da se vrate. Ovo je jako važna pobeda, ali ne smemo da budemo euforični. Ovo je tek početak. Čeka nas još utakmica u Evroligi.

Jedno od novinarskih pitanja bilo je za "nameštanje" ruke...

- Jeste, namestio sam ruku konačno, trudim se da pomognem ekipi na najbolji mogući način i odigram kako najbolje znam.

Džejms Naneli je takođe odigrao odličan meč?

- Ne bih trošio reči na Nanelija, jer svi znamo kakav je on igrač, i koliko znači timu. Možda je imao lošiju nedelju, , ali je večeras pokazao kao se igra. Mislim da ćer genarlno svi biti bolji kako vreme odmiče.

Da li je konačno pao kamen sa srca posle prve pobede u Evroligi?

- Jeste, osetili smo pritisak posle tri startna poraza. Znali smo da ova utakmica može da podigne samopouzdanje. Zahvalio bih se i šefu koji nam daje veliko samopouzdanje i veliku podršku i kada nam ne ide. Naravno, tu su i naši verni navijači. 

Učite Amerikance muzici, ali koliko je važno učiti ih i o Partizanu?

- Jeste, pustio sam Milicu Pavlović u svlačionici da Amerikanci malo uče... Šalim se I tokom pripremnog perioda a i sada mi iz Srbije pokušavamo da im pokažemo za kakav klub igraju, ali verujem da oni to i sami vide.