Autor: Informer.rs

25.10.2022.

11:40

Foto: Informer

Sport

VAŽNA INFORMACIJA ZA NAVIJAČE PARTIZANA! Evo kako do ulaznice za utakmicu sa Nicom!

Zbog svih neophodnih procedura prodaja ulaznica (vaučera) će trajati do srede, 26. oktobra u 18h.  
Ulaznice (vaučere) možete kupiti ONLINE, kao i na Ticketline prodajnom mestu: Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Novi Mercator (od 10 do 18 časova), nedelja je neradni dan.

Jedan navijač - jedna ulaznica

Navijačima FK Partizan na raspolaganju su ulaznice u sektoru: Garibaldi stand, sektor C2– numerisana sedeća mesta.
  
Cena pojedinačnih ulaznica: Garibaldi stand, sektor C2: 2.100,00 dinara. Takođe, jedna osoba može da kupiti samo jednu  ulaznicu (vaučer).

Informer

 


 
- Po uspešno izvršenom plaćanju kupac će od TICKETLINE-a dobiti na mejl dokaz o izvršenom plaćanju ulaznice (vaučera). Nakon izvršenog plaćanja potrebno je dostaviti na e-mail: office@ticketline.rs fotografiju važećeg pasoša. U mejlu je neophodno da napišete broj rezervacije za koju šaljete dokument, a u naslovu mejla naziv utakmice Nica - Partizan. Ukoliko ulaznicu (vaučer) kupujete na prodajnom mestu pored originala pasoša neophodno je dostaviti i kopiju/fotografiju pasoša - navodi se u saopštenju Partizana.
 
Prema pravilima OG NICE nakon slanja fotografije pasoša, dobićete na mejl vaučer koji ćete biti obavezni da zamenite za originalnu ulaznicu za ulazak na stadion. Informacije o vremenu i mestu preuzimanja validnih ulaznica, kao i o prevozu autobusom od mesta preuzimanja ulaznica do stadiona ćete dobiti na samom vaučeru. U slučaju da ne dostavite dokumentaciju (fotografiju pasoša) odmah nakon kupovine ulaznice (vaučera), rezervacija novca biće otkazana, a novac vraćen na Vaš račun.
 

Informer

 


- Kupovina ulaznice nije dovoljan uslov za ulazak u Francusku i molimo sve vlasnike ulaznica da obrate posebnu pažnju na uslove ulaska u Francusku i na stadion u Nici. Fudbalski klub Partizan i TICKETLINE ne snose nikakvu pravnu niti materijalnu odgovornost ukoliko osobi koja je kupila ulaznicu, francuske granične vlasti ne dozvole da uđe u Francusku.
 
ULAZNICA (VAUČER) NIJE REFUNDABILAN U SLUČAJU DA NE ISPUNJAVATE USLOVE ULASKA U FRANCUSKU I NA STADION. ULAZNICA (VAUČER) JE REFUNDABILAN SAMO U SLUČAJU UKOLIKO SE UTAKMICA OTKAŽE. 

USLOVI ULASKA U FRANCUSKU

Informacije u vezi sa uslovima pod kojima je moguće putovati možete pronaći na sajtu Ministarstva spoljnih poslova: https://mfa.gov.rs/lat/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje

- Napominjemo da u međuvremenu može doći do nekih izmena u protokolu za ulazak u Francusku i vlasnicima ulaznica savetujemo da se redovno informišu o eventualnim promenama.

Bonus video