Autor: Informer.rs

26.10.2022.

15:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

POSEBAN MOTIV ZA CRNO-BELE! Na poziv VELIKOG prijatelja NAJVEĆA LEGENDA francuskog fudbala dolazi da gleda Partizan!

Bivši predsednik UEFA dolazi u Nicu na poziv velikog prijatelja i počasnog predsednika crno-belih Ivana Ćurkovića, koji Platinija poznaje iz vremena zajedničkog igranja u Sent Etjenu.

Njih dvojica su tri godine proveli među Zelenima, kasnije se sretali u forumima UEFA, ostali prijatelji i baš je Ćurković predložio Mišelu da isprati duel koji bi mogao da bude presudan po Parni valjak za plasman u prolećnu fazu takmičenja.

Počasni predsednik crno-belih je doputovao na Azurnu obalu kao deo Partizanove delegacije, koju su, osim čelnika, trenera, igrača, sponzora i prijatelja kluba činila još dvojica bivših asova.

Informer

Mišel Platini dolazi da gleda crno-bele na poziv Ivana Ćurkovića

Radi se o Milošu Đelmašu, koji je osim Partizanovog nosio upravo i Nicin dres (1987-90) i izuzetno je cenjen među njenim pristalicama, kao i Ljubomiru Radanoviću, nekadašnjem štoperu oba kluba (172 utakmice za crno-bele, 33 za Nicu).

Informer

Miloš Đelmaš i Ljubomir Radanović

Na put samo nije pošao fudbaler veka u izboru Nice, Nenad Bjeković. Zbog odnosa sa aktuelnim čelnicima Partizana i pozicije u Fudbalskom savezu Srbije odlučio je da ne ide na ovo gostovanje.