Autor: Informer.rs

27.10.2022.

19:47

Foto: Starsportphoto

Sport

BISER PARTIZANA IDE U PREMIJER LIGU! Nova ŠANSA za nekadašnjeg reprezentativca SRBIJE!?

Važio je Nemanja Mihajlović za jednog od najboljih mladih fudbalera Srbije, dominirao je u dresu Rada, a kasnije i Partizana pre nego što se otisnuo u Herenven u transferu teškom 1.700.000 evra. Ipak, nikada bivši reprezentativac Srbije nije pronašao formu u Holandiji i njegova karijera je u stroglavom padu poslednjih godina. 

Ipak, čini se da bi Mihajlović mogao da dobije novu šansu nakon propale epizode u subotičkom Spartaku. Kako prenose mediji iz Bosne i Hercegovine bivši biser Partizana bi karijeru mogao da nastavi u Slogi iz Doboja, a trener tamošnjeg učesnika Premijer lige Zoran Ćurguz potvrdio je vesti za "Mondo". 

Informer

- Mihajlović još nije potpisao, ali tačno je da pregovaramo, nismo uspeli da dogovorimo sve detalje. U toku dana on će stići na pregovore, pa ćemo vam više informacija moći da damo večeras ili sutra prepodne - rekao je Ćurguz. 

Mihajlović je nakon Herenvena nastupao za Arku u Poljskoj, kratko vreme je proveo u Turskoj pre nego što se prethodne godine vratio u Spartak iz Subotice.