Autor: Informer.rs

31.10.2022.

19:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

NAVIJAMO ZA PARTIZAN I NADAMO SE TROFEJIMA! Milosavljević ISKREN nakon poraza od crno-belih!

"Crno-beli" sada imaju pet pobeda iz pet susreta, dok Mega za sada ne zna za pobedu i ima pet poraza. U Partizanu su se istakli Džejms Naneli sa 14 poena, dok su Dante Egzum, Balša Koprivica i Joanis Papapetru isto bili dvocifreni sa po 10 poena.

Matej Rudan se istakao u ekipi gostiju sa 26 poena i 9 skokova. Jučerašnji duel bio je posebno emotivan budući da je protiv bivšeg kluba igrao Dragan Milosavljević koji u Megi održava formu i čeka ponudu iz inostranstva. 

- Tu sam na otvorenom ugovoru dok ne nadjem nešto. Drago mi je što sam tu, momci su zaista sjajni. Mladi su i vidi se u svakom trenutku da im nedostaje iskustvo, ali su jako talentovani i dobro rade. Trudim se da im prenesem svoje iskustvo i pomognem koliko mogu. Iskreno, čekam kad se pojavi nešto lepo, neka lepa prilika, videćemo - rekao je Milosavljević nakon meča. 

Informer

Istakao je bivši reprezentativac Srbije da je Mega igrala dobro tokom većeg dela utakmice, ali da je protiv "vrhuske evroligaške ekipe" teško ostati na nivou budući da Partizan kažnjava savaku grešku. Nekadašanji kapiten crno-belih istakao je da navija za voljeni klub i da se nada trofejima. 

- Treba im dva minuta treba da odu na 15-20 razlike i onda je jako teško vratiti se. Iako smo i dalje bez pobede, mislim da smo pokazali da napredujemo. Na ovoj utakmici smo pokazali veliku želju i borbu. Navijamo i nadamo se trofeju - podvukao je Milosavljević.