Autor: Informer.rs

02.11.2022.

18:34

Foto: Starsportphoto

Sport

OBRADOVIĆ UPOZORIO PRED PANATINAIKOS! Evo od koga Partizanu PRETI najveća OPASNOST!

Posle slabijeg starta, Partizan je vezao dve pobede i mnogi smatraju da su Obradovićevi izabranici favoriti u duelu sa ranjenim grčkim velikanom.

Ekipa Dejana Radonjića beleži očajne rezultate u Evroligi, u čemu je najveća šansa kluba iz Humske.

Trener crno-belih je kao najveću opasnost naveo poslednje pojačanje Zelenih Dvejna Bekona, koji će debitovati u dresu PAO-a.

- Verovatno će im novi igrač, Dvejn Bejkon, igrati. Ali, to ne znači da se nismo spremali za ostale igrače. Plasman na tabeli ne znači ništa, sve utakmice igrali su u egalu i zaslužuju poštovanje. Moraćemo da odigramo dobar meč ako želimo da budemo na nivou prethodnih igara - rekao je Obradović.

Informer

Janis Papapetru

Grčki reprezentativac Janis Papapetru će igrati protiv tima za koji je nastupao do pre četiri sezone. Prema njegovim rečima, čvrstina će presuditi u meču sa atinskim velikanom.

- Biće sigurno težak meč. Oni su sjajan klub i imaju odličan tim. Uvek je teško igrati u OAKA areni i zbog toga moramo da se dobro pripremimo. Naravno, kada god idemo da igramo negde gde je neko od nas igrao, delimo svoja iskustva među sobom sa ciljem da što spremniji dočekamo meč. Sigurno, biće za mene posebna utakmica zbog odnosa koji imam sa Panatinaikosom i odnosa koji klub i navijači imaju prema meni. Radujem se meču - istakao je Papapetru.

Ukoliko slavi u OAKA areni, Partizan bi se prvi put našao među osam prvoplasiranih klubova Evrolige.

Bonus video