Autor: Informer.rs

04.11.2022.

09:08

Foto: Starsportphoto

Sport

SVETA NEMA ŽELJE PRED ŽREB! Svi rivali su OPASNI! Uživaćemo u evropskom proleću!

Fudbaleri Partizana odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1 protiv Slovačkog, u utakmici poslednjeg šestog kola Grupe D u Ligi konferencija. Crno-belima je za prolaz u nokaut fazu trebao bod, pobeda bi im donela prvo mesto, ali će kao drugoplasirana ekipa igrati dodatno kolo, u šesnaestini finala.

- Pre svega, hvala deci koja su došla da nas podrže i da nam daju vetar u leža. Značilo nam je mnogo na utakmici. Znali smo da nas očekuje veoma teška utakmica, ostvarili smo veliki uspeh. Želim da iskoristim priliku da čestitam svim saigračima i stručnom štabu. Na nama je da se što bolje spremimo za utakmicu u nedelju koja će biti takođe teška protiv TSC-a - dodao je Svetozar Marković. 

Informer

Crno-bele na proleće očekuje dvomeč sa jednom od trećeplasiranih ekipa iz Lige Evrope, a među potencijalnim rivalima su Lacio, Trabzonspor, Braga... Ipak, Marković nema posebnih želja pred žreb. 

- Sigurno da su sve ekipe koje dolaze iz Lige Evrope odlične. Ne bih izdvajao nikoga posebno. Ko god da dođe biće zahtevno i teško, imamo dosta vremena da se pripremimo - podvukao je štoper Partizana.