Autor: Informer.rs

09.11.2022.

16:29

Foto: FK Partizan

Sport

PETRIĆ ŠOKIRAO GROBARE! Za njih je SEZONA ZAVRŠENA! Trener crno-belih POTPUNO NEOČEKIVANO počeo izlaganje na KONFERENCIJI!

Mimo svih očekivanja, šef struke crno-belih je konferenciju počeo izvinjenjem Subotičanima, što nikada pre nije radio.

- Pre nego što počnem da pričam o ekipi, da se izvinim Spartaku, jer su tražili da se utakmica igra danas, ali u ritmu u kojem smo mi zadnjih par nedelja nismo mogli da im izađemo u susret nažalost, da ne bude samo kada mi veći klubovi tražimo da se izlazi u susret. Oni su tražili, jer imaju važnu utakmicu u nedelju, ali u ovoj situaciji nismo mogli da im izađemo u susret, tako da naše izvinjenje - rekao je Petrić, a zatim prokomentarisao narednog rivala:

- Ekipa koja se još traži, menjala je trenera, malo su uspavani, sutrašnja utakmica za nas znači mnogo, to što pričamo da smo umorni, jer je na nekim utakmicama pad forme, da se nadovežem na priču Anćelotija posle poraza u prvenstvu, da su igrači umorni i emotivno istrošeni, kada vidimo da izveštaj i kilometražu naših igrača, vidim da mi trčimo te distance i ranije, ali vidim po duelima da smo tromi, da nije to to.

Informer

Kristijan Belić je završio jesenju sezonu

Prema njegovim rečima pojedini fudbaleri su već završili jesenju sezonu.

- Traore i Sveta (Marković) su odmarali, Belić je završio, Filipović je završio, Andrade je završio, oni su na odmoru od juče, danas će biti da se slikaju, što se mene tiče ne moraju više da dolaze na trening. Opet vraćam se na priču Anćelotija, nisu nam brze noge, potkolenica je sporija kada date loptu, skokovi su sporiji - otkrio je Petrić.

Bonus video