Autor: Informer.rs

11.11.2022.

10:31 >> 11:15

Foto: kkpartizan.rs

Sport

ZVANIČNO - PARTIZAN DOVEO KAPITALNO POJAČANJE! Reprezentativac stigao u HUMSKU!

Sada je i zvanično, iako Željko Obradović nije želeo da komentariše, Vladimir Brodžijanski novi je centar Partizana. Slovački centar stiže kao dugo očekivano pojačanje pod košem crno-belih, a čitav posao potvrdio je njegov bivši klub Bahčešehir. 

Crno-beli su poslednjih nedelja imali velikih problema sa povredama, te je Obradović pod košem ostao samo sa Zekom Ledejem i Matijasom Lesorom. Partizan je pojurio pojačanje, a Brodžijanski se pokazao kao najbolje rešenje na tržištu u ovom momentu. 

- Hvala, Brodzijanski! Postignut je dogovor oko transfera slovačkog košarkaša u Partizan, a prelazi u Partizan, klub iz Evrolige. Još jednom da ponovimo - srećni smo što naši igrači idu u Evroligu i želimo Vladimiru sve najbolje u karijeri - navodi se u saopštenju Bahčešehira. 

Reč je o momku koji je studirao u Americi, a potom se vratio u Evropu. Po dve sezone branio je boje Obradorija i Huventuda pre nego što se letos preselio u Tursku. Podjednako dobro se snalazi na pozicijama centra i krilnog centra i očekuje se da bude veliko pojačanje za crno-bele.