Autor: Informer.rs

11.11.2022.

18:27

Foto: Starsportphoto

Sport

PANTER BACIO GROBARE U TRANS! Mi smo plej-of tim! Evo šta ga je ODUŠEVILO kod Obradovića!

Držao se Partizan u Pireju tri četvrtine protiv Olimpijakosa, a onda doživeo strmoglav pad i utakmicu izgubio sa 29 koševa razlike.

Jedna od retkih svetlih tačaka u timu Želimira Obradovića bio je kapiten Kevin Panter, koji je meč završio sa 14 poena.

Stoga su i bili kritični komentari američkog košarkaša posle novog poraza u Evroligi.

- Nismo ličili na sebe i to se na kraju videlo na semaforu - rekao je Panter za Eurohups.

U ovom susretu, Obradović nije imao na raspolaganju povređenog Balšu Koprivicu koji je zadobio prelom šake protiv Panatinaikosa u Atini, posle njega je povredu zaradio i Dante Egzum, a od ranije se oporavljaju Aleksa Avramović i Alen Smailagić, dok su Uroš Trifunović i Danilo Anđušić sa reprezentacijom Srbije koju čekaju mečevi sa Velikom Britanijom i Turskom.

Informer

Kevin Panter uverava da Partizan ima tim za Top 8

Sve ovo je uticalo da Partizan prekine seriju pobeda, u kojoj su padali Virtus, Žalgiris i Panatinaikos. I pored toga, Kevin Panter gleda optimistički na nastavak sezone.

- Definitivno smo plej-of tim. Verujem u saigrače i mislim da je samo nebo granica za nas. Sve je u našim rukama. Možemo da se plasiramo u plej-of.

U dosadašnjih sedam mečeva, lider Parnog valjka je u proseku beležio 17,9 poena u elitnom takmičenju. Protivničke odbrane su uvek fokusirane baš na njega. Upravo zato su ga novinari iz Grčke pitali da li smatra da igraj najbolju košarku u karijeri.

- Ne znam. To je na drugima da procene. Što se mene tiče ja sam koncetrisan na rad kako bih pomogao ekipi.

Na kraju razgovora je pomenuo i sjajan odnos sa Željkom Obradovićem.

- Trener i ja odlično funkcionišemo zajedno. Razumemo se. Imamo isti cilj. Obojica želimo da pobeđujemo. Kod njega me najviše oduševila želja za radom i pristup koji ima. Slično razmišljamo i to je ono što sam prvo primetio kod trenera Obradovića - istakao je Panter.

Bonus video