Autor: Informer.rs

18.11.2022.

13:57

Foto: Starsportphoto©

Sport

DOBRE VESTI ZA PARTIZAN! Ljubimac Grobara SKINUO gips! Sve bliži povratak na parket!

Organizator igre crno-belih je skinuo gips sa ruke, koju je povredio pre tri i po meseca. Avramović je povredu zaradio na treningu reprezentacije Srbije, ali je sada napravljen značajan korak ka povratku na parket.

I pored toga, trebaće još vremena i perioda rehabilitacije, kako bi Aleksa bio u potpunosti "fit", obzirom da je ruka bila u gipsu nekoliko meseci.

- Dobro sam. Super se osećam. Radim šta mogu. Šta dozvoli ruka. Samo da skinem gips, dosta mi je. Ništa se nije menjalo u mojoj radnoj etici. Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari - rekao je nedavno Avramović.

Šef struke Partizana Željko Obradović govorio je da Avramović neće na parket još najmanje 20 dana od trenutka kada bude skinuo gips.

Informer

Željko Obradović i Aleksa Avramović

Pre Alekse se oporavio još jedan srpski reprezentativac Alen Smailagić, koji je počeo da trenira sa ekipom posle povrede mišića butine, ali i dalje nije fizički spreman da igra mečeve. Odlične informacije stižu i za Dantea Egzuma koji više nije u specijalnoj čizmi zbog istegnuća na stopalu.

Ostalo je da se još oporavi i Balša Koprivica, koji je operisao šaku posle preloma na meču protiv Panatinaikosa u Atini. Njegova povreda naterala je čelnike kluba da dovedu Vladimira Brodzijanskog i pojačaju konkurenciju na "petici".