21.11.2022.

13:31

Foto: printscreen instagram

Sport

NAJOŠTRIJE OSUĐUJEM ONE KOJI PROTESTUJU PROTIV SOPSTVENE DRŽAVE! Mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas!

Partizan ove sezone ima 4-4 u Evroligi i 6-0 u ABA ligi.

- KK Partizan je danas jedan od najgledanijih i najorganizovanijih klubova na svetu. Od gotovo nestalog kluba, kakav je bio pre pet godina do današnjeg stanja koje teži savršenstvu, prošlo je mnogo neprospavanih noći, ulaganja i odricanja! Hvala velikom broju najjiskrenijih navijača koji Partizan čine velikim, i bez čijih ulaganja kroz kupovinu karata ne bismo mogli ovoliko - napisao je na Instagramu Mijailović.

Predsednik crno-belih osudio je navijače koji su skandirali protiv države Srbije tokom utakmice sa Makabijem.

- Najoštrije osuđujem one koji naše utakmice koriste za ispoljavanje ličnih frustracija, bacajući čvrste predmete u teren, zbog čega klub plaća basnoslovno velike kazne. Takođe najoštrije osuđujem i one koji lično na našim utakmicama protestuju protiv sopstvene države, mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas. Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primer mnogima! - podvukao je Mijailović.